Diensten

Distributie – B2B

Ons wagenpark is net zo divers als de goederen die we vervoeren. Met als overeenkomst: zorgvuldige, snelle, betrouwbare leveringen. We gaan daarbij veel verder dan de meeste transporteurs. We leveren op de gewenste tijd, op de gewenste plek. Dus ook achter in de winkel. We stapelen de pallets voor u af en nemen lege pallets en verpakkingsmateriaal mee retour. Wel zo netjes.

Distributie – B2C

Levert uw bedrijf rechtstreeks aan de consument? Dan vraagt dit een ander logistiek proces. Gebr. Gorter kan dit voor u verzorgen. Onze logistieke service is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, servicegericht en zorgvuldig. We bezorgen in de woning op de gewenste etage, op de gewenste plek. We pakken uit, monteren, rekenen voor u af. Onze opdrachtgevers ontvangen veel positieve reacties op onze service. Via de uitgebreide track-and-trace in onze portal kunt u elke zending nauwgezet volgen.

Verhuizingen particulier

Bij een verhuizing is altijd sprake van uitzonderlijk vervoer. Geen inboedel is hetzelfde.  Bovendien gaat het om uw persoonlijke bezittingen. Laat u het inpakken over aan een ‘Erkende Verhuizer’ als wij?  Kiest u ervoor zelf uw meubilair te (de)monteren? Wij bieden u de vrijheid én ruim 80 jaar verhuiservaring.

Verhuizingen zakelijk

Een interne verhuizing of nieuwe locatie voor uw bedrijf?
We begrijpen hoe belangrijk continuïteit is. Met onze hulp is uw organisatie snel weer op orde, beginnend met een planning die we samen met u opstellen. Voor de vlekkeloze uitvoering hiervan zorgen onze ervaren verhuizers. Wij verstaan naast ons vak ook úw business.

\”Sinds Gebr. Gorter onze goederen vervoert hebben we rust en zekerheid\”
\”Sympathieke chauffeurs, die ook het verpakkingsmateriaal netjes mee terug nemen\”

Warehousing:

Bent u op zoek naar veilige en efficiente opslagruimte? In onze twee moderne warehouses in Amstelveen kunt u terecht voor zowel korte- als lange termijnopslag. Contact ons gerust voor meer informatie.